Loading...

0
Loading
Coșul dvs. este încă gol!

Protecția datelor cu caracter personal

Protecția datelor cu caracter personal

 

9.1. Protecția datelor cu caracter personal a cumpărătorului, care este o persoană fizică, este prevăzută de Legea nr. 101/2000 Coll., Cu privire la protecția datelor cu caracter personal, cu modificările ulterioare.

 

9.2. Cumpărătorul este de acord cu prelucrarea următoarelor date cu caracter personal: numele și prenumele, adresa rezidențială, numărul de identificare, numărul de identificare fiscală, adresa de e-mail, numărul de telefon și (denumite în continuare colectiv „date cu caracter personal").

 

9.3. Cumpărătorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către vânzător, în scopul exercitării drepturilor și obligațiilor prevăzute în contractul de cumpărare și în scopul menținerii unui cont de utilizator. Cu excepția cazului în care cumpărătorul alege o altă opțiune, el acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal de către vânzător și în scopul trimiterii de informații și mesaje comerciale către cumpărător. Consimțământul pentru prelucrarea completă a datelor cu caracter personal conform acestui articol nu este o condiție care ar face în sine imposibilă încheierea unui contract de cumpărare.

 

9.4. Cumpărătorul acceptă că este obligat să își precizeze corect și cu adevărat datele personale (în timpul înregistrării, în contul său de utilizator, la efectuarea comenzilor de pe interfața web a magazinului) și că este obligat să informeze Vânzătorul fără întârziere nejustificată cu privire la orice modificare a datelor sale personale.

 

9.5. Vânzătorul poate autoriza o terță parte să proceseze datele personale ale cumpărătorului ca procesator. În afară de persoanele care transportă mărfurile, datele cu caracter personal nu vor fi transmise terților părților de către vânzător fără acordul prealabil al cumpărătorului.

 

9.6. Datele personale vor fi prelucrate pe termen nedeterminat. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate în format electronic într-un mod automat sau în formă tipărită într-un mod neautomatizat.

 

9.7. Cumpărătorul confirmă că datele cu caracter personal pe care a specificat sunt corecte și că a fost informat că aceasta este o furnizare voluntară de date cu caracter personal.

 

9.8. În cazul în care cumpărătorul consideră că vânzătorul sau procesatorul (articolul 9.5) efectuează prelucrarea datelor sale personale, ceea ce este contrar protecției vieții private și personale a cumpărătorului sau contrar legii, mai ales dacă datele personale sunt inexacte în ceea ce privește în scopul prelucrării lor, poate:

 

9.8.1. puteți apela la vânzător pentru o explicație, 

9.8.2. solicitați vânzătorului sau procesatorului să remedieze situația astfel creată.

 

9.9 Dacă cumpărătorul solicită informații despre prelucrarea datelor sale personale, vânzătorul este obligat să furnizeze aceste informații. Vânzătorul are dreptul să ceară o plată rezonabilă pentru furnizarea de informații conform frazei anterioare, care nu depășește costurile necesare pentru furnizarea de informații.